Diensten

 

GRONDWERKZAAMHEDEN

Grondwerk legt de basis voor de overige werkzaamheden en is bepalend voor het eindresultaat. De werkzaamheden bestaan uit uitzetwerkzaamheden, grondverzet, graafwerkzaamheden en het aanbrengen van zand, granulaat en allerlei andere funderingsmaterialen.

Grondwerk vereist vakmanschap Van Venrooij Infra beschikt over de kennis en het juiste materieel om alle type grondwerken efficiënt uit te voeren.

 

TUINAANLEG/TUINONDERHOUD (zelfs zwembaden)

Het aanleggen van compleet nieuwe tuinen bij bedrijven, stichtingen en particulieren is één van onze specialiteiten. Ook voor compleet onderhoud of renovering van uw tuin kunt u bij ons terecht. Zelfs voor het aanleggen van zwembaden in uw tuin zijn wij de partner die u zoekt.


RIOLERINGWERKZAAMHEDEN

Van Venrooij Infra verricht ook alle werkzaamheden op het gebied van riolering zoals aanbrengen hoofdriool, plaatsen en vernieuwen van kolken en putten, infiltratie riolering inclusief bergbezinkbassin en aanbrengen van lijngoten.

Bekijk hier een video van onze werkzaamheden:

https://youtu.be/1pCohLZ2dfE

 

BESTRATINGWERKZAAMHEDEN

Bestrating dient als verharding voor alles wat bereden en belopen moet worden. De toepassingen velerlei of het nu gaat om het grootschalige werk op openbare wegen en bedrijfsterreinen of kleinschalige projecten en renovaties. Altijd kunt u terecht bij Van Venrooij Infra, naast het moderne vlijwerk en het machinaal bestraten leveren wij ook de gespecialiseerde vakmensen voor sierbestrating of het ouderwetse straatwerk.

Of het nu gaat om blokverband, elleboogverband, keperverband, halfsteensverband, molenwiekverband, banenverbanden, wildverbanden, waaierverbanden of echt sierbestratingen bij Van Venrooij Infra is veel mogelijk.

 

CALAMITEITENDIENST RIOLERING

Bij calamiteiten van rioolverstoppingen aan uw riolering zoals kolkaansluitingen of huisaansluitingen kunt u ook bij ons terecht.

Als u het contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen (uiterlijk binnen 12 uur) om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Natuurlijk kunt u met deze problemen buiten kantooruren contact met ons opnemen, op telefoonnummer 06 – 23 83 04 28

Uw idee is ons werk

BEKIJK ONZE PROJECTEN